Sociom Zin

Van betekenis!

Iedereen is wel eens bezig met de vragen: 'wat geeft mijn leven zin?', 'wat is voor mij waardevol?', 'wat is voor mij belangrijk?' of 'waarom doe ik de dingen die ik doe?'. Eigenlijk zou je er wel eens over willen praten, maar met wie? Of je bent bezig met bepaalde zingevingsvraagstukken waar je graag met gelijkgestemden over wilt sparren. Sociom Zin biedt hiervoor zinvolle activiteiten in het Land van Cuijk, individueel of in groepsverband.

Wat is Sociom Zin?

Sociom Zin is er voor alle zelfstandig wonende inwoners van het Land van Cuijk, die zich willen verbinden met een ander op waarden en levensvragen die voor hem of haar van belang zijn. De activiteiten we organiseren bieden hiervoor diverse mogelijkheden. Ongeveer vijftig vrijwilligers en een sociaal werker van Sociom begeleiden deze activiteiten. Zij zijn hiervoor getraind.

Daarnaast verwelkomen we graag nieuwe initiatieven in het gehele Land van Cuijk rondom het thema zingeving. Deze nieuwe activiteiten en vrijwilligers kunnen wij begeleiden en ondersteunen.

De activiteiten

Wij organiseren allerlei individuele en groepsactiviteiten, zoals:

Mocht je vragen of interesse hebben in één van bovenstaande activiteiten, neem dan contact op met Marieke Reijs, coördinator van Sociom Zin via sociomzin@sociom.nl.

Vrijwilliger worden?

Wil je als vrijwilliger een bijdrage leveren aan ons werk? Neem dan contact op met Marieke Reijs via sociomzin@sociom.nl.

Medewerkers bij jou in de buurt
Wie is er dichtbij thuis?

Marieke Reijs

Sociaal werker, Coördinator Sociom Zin


Snel naar