Buurtkamers als respijtzorg

Kom een keer kijken wat een dagbesteding is en laat je verrassen! #respijtzorg

  • 30 september 2021

Zorg jij voor één van je ouders of voor een ander volwassen familielid? Dan begrijpen wij dat het nodig kan zijn af en toe die zorg uit handen te geven. En even tijd voor jezelf te hebben. Mogelijk dat een dagbesteding hierbij kan helpen? Door een gesprek met de WMO-consulent kun je kijken of een WMO indicatie mogelijk is.  Jij kunt op adem komen en degene voor wie jij zorgt heeft een leuke dag. Want geloof ons: de dagbesteding van Sociom is leuk, gezellig, afwisselend en actief. Kom een keer kijken en laat je positief verrassen!  

Genieten van de gezelligheid van mensen om je heen. Samen creatief bezig zijn, een spel spelen, praten, koken, een kaartje leggen, wandelen; dagbesteding biedt een zinvolle invulling van de dag. Wekelijks is er een nieuw programma dat in het teken staat van de onderwerpen ‘positieve gezondheid:” ‘bij de tijd zijn’, ‘bewegen’ en ‘gezonde voeding’. Iedereen kan zich (met of zonder indicatie) aanmelden bij de Buurtkamers van Sociom.

“Het ontlast mij echt enorm dat mijn vader 3x per week naar de dagbesteding gaat. En ook hijzelf heeft een fijne, actieve en gezellige dag!” – Mantelzorger

Kom langs!

Heb je interesse in de Buurtkamers? Kom dan eens kijken bij De Parasol in Boxmeer, De Parasol in Cuijk, Mariagaarde in Haps, ’t Kloster in Langenboom of De Wester in Mill.

Meer informatie over de Buurtkamers.

Ander nieuws

  • Calendar09-JUNI-2022

Activiteiten voor Internationale Schakelklassen (ISK)

  • Calendar09-JUNI-2022

Heerlijke dag bij ‘Zomer in je Bol’

43 Gerelateerde