De Buurtkamer: een fijne plek

  • 16 september 2021

De Buurtkamer van Sociom is er voor mensen die op zoek zijn naar een gezellige en zinvolle invulling van de dag met een leuke groep mensen. Je kunt er terecht voor een praatje of een spelletje, maar ook gewoon voor een gratis kopje koffie. Daarnaast worden er allerlei activiteiten georganiseerd, die zich richten op bewegen, gezonde voeding en bij de tijd blijven.

Zorg je voor een zelfstandig wonende oudere? Dan kan de Buurtkamer van Sociom je hier ook bij helpen. Het is voor de deelnemer een leuke, veilige en goede manier om de dag door te brengen. En voor de mantelzorger een mogelijkheid om de zorgen even uit handen te geven. Lees meer over deze vorm van respijtzorg.

De Buurtkamers van Sociom bevinden zich in de kernen Boxmeer, Cuijk, Haps, Mill en Langenboom en beschikken over professionele begeleiding. Deelnemer worden in de Buurtkamer kan door een WMO-indicatie aan te vragen bij het WMO-loket van de eigen gemeente. Maar ook zonder indicatie kun je de Buurtkamer bezoeken.

Kom langs!
De Buurtkamers van Sociom nodigen inwoners die belangstelling hebben van harte uit om een kijkje te komen nemen. Maak daarvoor een afspraak met Sociom via buurtkamer@sociom.nl.

Ander nieuws

  • Calendar22-MEI-2024

De kracht van Welzijn op Recept

  • Calendar17-MEI-2024
  • Tag Relaties en scheiden

Tekeningenactie Scheidingsloket Sociom

147 Gerelateerde