De Wereldbol

Een huiskamervoorziening voor inwoners met een interculturele achtergrond

De gezelligheid van mensen om je heen en samen koken, knutselen of gymmen. De Wereldbol is er voor vrouwen van 55+ uit alle culturen. Samen zorgen we voor een fijne en zinvolle invulling van je dag. Hier kan je jouw zorgen even vergeten.

Heb je genoeg van alleen zijn? Kun je tijdelijk een steuntje in de rug gebruiken? Of wil je als vrijwilliger aan de slag? Dan ben je van harte welkom bij de Wereldbol.

Activiteiten op maat

Iedere week organiseren we op donderdag een activiteit. Op dit moment houden we huisbezoeken. Maar vanaf donderdag 27 april 2023 ben je welkom van 10.00-13.00 in MFA De Valuwe in Cuijk.

Deze is bedoeld voor vrouwen om elkaar te ontmoeten, gezellig te kletsen met een kopje koffie of thee en wat lekkers. De toegang is gratis en je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Tijdens schoolvakanties is de Wereldbol gesloten.

Contact en openingstijden

Informatie over de inloop van de Wereldbol: vanaf 27 april tussen 10.00 en 13.00 uur. Heb je vragen? Neem dan contact op met Iman Asaad van Sociom via imanasaad@sociom.nl telefoonnummer 06 89 97 23 95.