Intercultureel centrum Dunya

Dunya brengt allerlei culturen samen

Mensen van allerlei culturen en met uiteenlopende achtergronden ontmoeten elkaar bij intercultureel centrum Dunya in Boxmeer. Je leert hier niet alleen elkaar kennen, maar ook elkaars cultuur begrijpen. En nog belangrijker: wij werken samen met jou aan zelfstandigheid en laten je ontdekken hoe je actief kunt deelnemen aan de samenleving.

Integreren en participeren

Dunya is een plek waar vrouwen en mannen uit verschillende culturen elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen. Professionals en vrijwilligers van Sociom helpen je om de weg te vinden in je nieuwe omgeving. Je kunt er ook terecht om de Nederlandse taal (beter) te leren spreken, maar ook voor andere activiteiten, zoals: leren fietsen, koken en handwerken.

Wekelijkse activiteiten

We organiseren iedere week een aantal gratis activiteiten, die begeleid worden door onze betrokken vrijwilligers, zoals:

  • Bewegen en/of wandelen
  • Taalles
  • Naailes

Open inloop

Elke dinsdag van 10.00 uur tot 13.00 uur is er een inloopochtend bij Dunya. Deze is bedoeld voor vrouwen om elkaar te ontmoeten, gezellig te kletsen met een kopje koffie of thee en wat lekkers. De toegang is gratis en je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Tijdens schoolvakanties is Dunya gesloten.

Andere activiteiten

Alle activiteiten zijn te vinden op de website van Dunya. Wil je deelnemen aan een activiteit of heb je zelf een idee voor nieuwe activiteiten, dan horen we dat graag!

Contact en openingstijden

Informatie over de Inloop van Dunya: iedere dinsdag tussen 10.00 en 13.00 uur. Heb je vragen? Neem dan contact op met Els Hoogenboom van Sociom via elshoogenboom@sociom.nl of telefoonnummer 06-1301 0293.

Intercultureel centrum Dunya
De Driewiek
Jeroen Boschstraat 49
5831 VV Boxmeer