Relaties en scheiden

Uit elkaar. En dan? Als jij en/of je partner hebben besloten om uit elkaar te gaan, komt er veel op je af. Misschien hebben jullie al kinderen samen, een huis, of huisdieren. Dan moet je dingen gaan regelen zoals een woning, misschien een advocaat inschakelen, of je financi├źn ineens zelf gaan beheren. Omdat een scheiding vaak veel emotie met zich meebrengt, zijn deze regelzaken voor niemand makkelijk. Daarom helpen we je daar graag bij. Ook als je relatieproblemen of vragen rondom relaties hebt, kun je bij ons terecht.

Relatieproblemen

Relatieproblemen zijn meestal heftig en zorgen voor onrustige tijden. Dan kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Ook is het vaak fijn als een onpartijdige persoon met je meedenkt- en kijkt.

Hulp voor ouders en kinderen

Of je nu relatieproblemen hebt, twijfelt om te gaan scheiden, sterker in je schoenen wilt staan na een relatiebreuk of wilt werken aan een goede omgangsregeling met je kinderen: we staan voor je klaar. Daarbij richten we ons ook op de betrokken kinderen. Het is voor hen belangrijk dat een eventuele scheiding goed en in harmonie verloopt.

We zijn er voor jou

Wanneer je vragen hebt over scheiden of een cursus wilt volgen die jou of je kinderen op weg helpt, kun je terecht bij het spreekuur van ons Scheidingsloket, bij Ouderschapsreorganisatie (ORO) en onze maatschappelijk werkers. Voor hulp en advies, maar ook voor een luisterend oor en een goed gesprek. Zo zorgen wij er samen met jou voor dat je op een fijne manier kan werken aan een oplossing.


Cursussen
Categorie├źn

Assertiviteit…. opkomen voor jezelf

Doel van de cursus Het doel van deze cursus is dat je beter inzicht krijgt in hoe je reageert op…

  • Calendar10 en 31 mei, 7, 14 en 28 juni en 5 juli

Stress? Nu even niet!

Doel van de cursus Het doel van deze cursus is om deelnemers, door middel van praktische oefeningen, te leren wat…

  • CalendarStart bij voldoende aanmeldingen


Snel naar