Feestelijke traktatie voor wandelaars!

  • 13 september 2023

Deze week vierde de wandelgroep in Vierlingsbeek een bijzonder moment, met een verrassende traktatie van opbouwwerker Linda Custers van Sociom. “Een 1-jarig jubileum mag niet ongemerkt voorbijgaan,” deelde Linda met een glimlach. Ze heeft dit inspirerende wandelinitiatief vanaf het begin ondersteund.

Het verhaal begon toen ondernemer Wouter van Dongen van Vitaliteitscentrum Brabant in Vierlingsbeek vorig jaar in contact kwam met Sociom. Beide organisaties delen een passie voor Positieve Gezondheid en streven ernaar om het beste in mensen naar boven te halen. Het idee van een wandelgroep sprak Wouter meteen aan, en al snel vond hij enkele enthousiaste mensen die samen de wandelschoenen aantrokken.

Sinds september 2022 komen deze wandelliefhebbers elke maandagochtend om 9.00 uur stipt samen bij het Vitaliteitscentrum om hun wandelavonturen te beleven. Onlangs is er ook een kleinere groep gestart om 9.30 uur voor een rustigere wandeling. Rond 10 uur sluiten beide groepen hun wandeling af bij Wouter voor een lekkere kop koffie en gezellige gesprekken. Het is duidelijk dat deze wandelgroep niet alleen de frisse lucht omarmt, maar ook vriendschappen en positieve gezondheid viert. Op naar nog veel meer jaren vol avontuur en welzijn!

Ander nieuws

  • Calendar25-JUNI-2024

Formulierenbrigade start

  • Calendar20-JUNI-2024

Kern vd Week: Sociom komt naar je toe!

150 Gerelateerde