Wie wij zijn

Sociom is een organisatie voor sociaal werk in het Land van Cuijk en West Maas en Waal. Samen met onze netwerkpartners en vrijwilligersorganisaties werken we aan een samenleving waarin mensen zich thuis voelen, kansen krijgen én pakken.

In het kort

> 0
Medewerkers
> 0
Vrijwilligers
> 0
Stagiaires
> 0
Professionele partners in de regio

Altijd in de buurt

Sociom zet mensen in hun kracht, herkent talenten en brengt ze in beweging. Wij geven aandacht en advies en bieden ondersteuning bij problemen. Wij omarmen burgerinitiatieven en versterken deze met de kwaliteiten van sociaal werk. Je vindt ons overal in en rondom het Land van Cuijk en West Maas en Waal, ook in jouw dorp, buurt of wijk. Daardoor is Sociom altijd in de buurt. Wil je weten wat we allemaal voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan de thema’s en het cursusaanbod op deze website.

Missie, visie & organisatie

Wil je meer weten over onze organisatie, hoe wij (samen)werken, en wat onze missie en visie is? Dat lees je onderaan deze pagina bij ‘Verdiep je verder’.

Werken bij Sociom

“Bij Sociom werken resultaatgerichte professionals met ambitie en lef. Verbinders die middenin de samenleving staan. We vertrouwen op elkaars vakmanschap en hebben oog voor ieders talent en kracht. Bovendien geloven we in een leven lang leren, daarom bieden we onze mensen ruimte en kansen om zich als professional en persoon te ontwikkelen. Past dit bij jou? Kijk dan eens naar onze vacatures!”, Roland van der Heijden, directeur-bestuurder

Werkgebied
Sociom werkt voor de gemeente Land van Cuijk en West Maas en Waal.

Iemand persoonlijk spreken?

Tijdens kantooruren (8.30 – 17.00 uur) 0485 700 500
BIJ SPOED (buiten kantooruren) kun je contact opnemen met: Meld- en adviespunt zorg en overlast 085 020 34 51