Samen wandelen voor het goede doel

  • 20 juni 2023

Op deze Wereldvluchtelingendag blikken wij even terug op afgelopen zaterdagavond. Toen liepen een aantal van onze medewerkers mee met de Nacht van de Vluchteling. Samen haalden zij een mooi bedrag op!

Enkele quotes van onze medewerkers die meeliepen:

Linda Custers: “In de tocht van 20 km rondom Nijmegen was het genieten van de omgeving, een bewuste beleving van de kilometers in de benen en een leuke verdere kennismaking met collega’s. De positieve energie en de goede organisatie zorgde ervoor dat de mensen de finish bereikten. Een prachtig initiatief dat mensen bij elkaar brengt om te steunen in een veilig thuis voor anderen.”

Vayla Steinmann: “Geweldig goed doel, geweldig goed georganiseerd, geweldig mooie wandeltocht, geweldig veel pijn aan de voeten.”

Roland van der Heijden: “Wat een beetje pijn aan de voeten en stijfheid in de spieren niet op kan brengen. Heerlijk gewandeld met collega’s, gezellig en veel gekletst en ook nog eens voor een goed doel. Een echte aanrader😊.”

Margot Dinnissen: “Letterlijk een mooi pad om samen met collega’s te bewandelen voor de veiligheid van anderen.”

Salena Weijers: “De nacht van de vluchteling is een nacht van gezelligheid en verbinding.”

Nacht van de Vluchteling

Nacht van de Vluchteling is een initiatief van Stichting Vluchteling. Zij vragen hiermee om geld in te zamelen voor het bieden van noodhulp wereldwijd en op een positieve manier aandacht te vragen voor mensen die moeten vluchten vanwege conflict, oorlog of klimaatverandering.

Ander nieuws

  • Calendar22-MEI-2024

De kracht van Welzijn op Recept

  • Calendar17-MEI-2024
  • Tag Relaties en scheiden

Tekeningenactie Scheidingsloket Sociom

147 Gerelateerde