Start Marikenhuis Land van Cuijk

  • 25 januari 2024

Initiatief Marikenhuis
Als je te maken krijgt met kanker, kan dat veel impact hebben op je leven. Je kunt vragen hebben, bang of verdrietig zijn. Het Marikenhuis Land van Cuijk is er voor degenen die zelf ziek zijn of zijn geweest of een dierbare hebben met kanker of iemand hebben verloren hieraan. Zij organiseren diverse activiteiten en spreekuren en initiëren lotgenotengroepen waar je bij kan aansluiten. Ga naar hun website >>

Het Marikenhuis binnen het Land van Cuijk
Inmiddels is het Marikenhuis al een enige tijd achter de schermen bezig met de opzet en inrichting van het Marikenhuis binnen het Land van Cuijk. Dit initiatief is medio 2023 gestart vanuit het Marikenhuis Nijmegen in samenwerking met Fysiotherapie Centrum Cuijk.

Het Marikenhuis is vanaf 5 februari a.s. op twee locaties binnen het Land van Cuijk te bezoeken:

  • Maandag van 14.00u – 16.00u op de Zwaanstraat 9 in Cuijk;
  • Woensdag van 14.00u – 16.00u op De Raetsingel 5 in Boxmeer. 

Officiële opening op zondag 4 februari a.s.
Op zondag 4 februari (wereldkankerdag) opent het Marikenhuis Land van Cuijk officieel haar deuren waarbij iedereen van harte welkom is om langs te komen op De Raetsingel 5 in Boxmeer (centraal kantoor Sociom).

Het duurt van 13.00u – 15.00u. Om 13.00u zal burgemeester Marieke Moorman de openingshandeling verrichten. Hierna is er tot 15.00 uur gelegenheid om onder het genot van koffie/thee en iets lekkers te horen wat het Marikenhuis Land van Cuijk kan betekenen voor mensen die geraakt zijn door kanker.

Aanmelden is niet nodig.

Ander nieuws

  • Calendar22-MEI-2024

De kracht van Welzijn op Recept

  • Calendar17-MEI-2024
  • Tag Relaties en scheiden

Tekeningenactie Scheidingsloket Sociom

147 Gerelateerde