Leer Nederlands in het Taalcafé

Locatie: Bibliotheek Vierlingsbeek

  • 4 april 2024

Kom en leer Nederlands spreken door het te doen! Dat is het idee achter het Taalcafé, een initiatief dat door een aantal vrouwen in Vierlingsbeek en omgeving wordt omarmd. Samen met Sociom en de bibliotheek in Vierlingsbeek besloten zij een Taalcafé te starten.

Vrijdagochtend van 10 tot 12

Iedere twee weken op vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur kun je meedoen. Sluit aan en praat met andere vrouwen over alledaagse dingen. Op een bijna natuurlijke manier leer je meer over de Nederlandse taal, en nog beter, je leert nieuwe mensen kennen.

In het Taalcafé oefenen we samen de Nederlandse taal en maken we nieuwe vrienden, op een leuke en gezellige plek zonder de druk van een lesprogramma. We praten over allerlei onderwerpen, zoals een bezoek aan de supermarkt, oudergesprekken op school of op bezoek bij de buurvrouw voor haar verjaardag. Niets is te gek om over te praten. En voor de afwisseling spelen we ook (taal)spelletjes.

Het Taalcafé is elke twee weken op vrijdagochtend, van 10.00 tot 12.00 uur. Je bent van harte welkom! Een kopje thee of koffie staat voor je klaar, en het is helemaal gratis.

Ander nieuws

  • Calendar18-APRIL-2024

Jongerenwerk verrast burgemeester met uniek Monopoly-bordspel

  • Calendar16-APRIL-2024

Vrij Zwemmen voor Vrouwen gaat starten!

145 Gerelateerde