Themabijeenkomst ‘Levenseinde’

  • 21 november 2022

We worden ouder. We weten ook dat ouderdom met gebreken komt en dat ieder leven eindigt. Hoe geef jij jouw levenseinde goed vorm? Hoe vorm je je gedachten over jouw levenseinde? Hoe spreek je hierover met je naasten en je kinderen?

‘Sociom Zin’ organiseert op dinsdag 6 december een bijeenkomst over ‘Keuzes rondom het  levenseinde’. De bijeenkomst is van 13:30 – 16:30 uur, in de Schouwburg in Cuijk.

Gastspreker Mark Curré zal ingaan op o.a. palliatieve sedatie, medisch-ethische afspraken, levenstestament en euthanasie bij levenseinde. Mark is huisarts in Land van Cuijk en tevens betrokken bij een hospice.    

‘Sociom Zin’ is er voor alle zelfstandig wonende inwoners van het Land van Cuijk, die zich willen verbinden met een ander op waarden en levensvragen- die voor hem of haar van belang zijn. De activiteiten van ‘Sociom Zin’ bieden hiervoor diverse mogelijkheden. Deze worden begeleid, door ongeveer vijftig getrainde vrijwilligers en een sociaal werker van ‘Sociom Zin‘.

Voor deze bijeenkomst hoef je je niet aan te melden. Het is gratis en de inloop is vrij. Wil je meer informatie? Mail dan naar: info@sociom.nl  

Ander nieuws

  • Calendar04-JUNI-2024

Lotgenotengroepen Marikenhuis

  • Calendar04-JUNI-2024

Update – West Maas en Waal

148 Gerelateerde