Thuisadministratie

Breng je papierwerk op orde

Het bijhouden van je administratie is een hele klus. Heb jij hulp nodig bij je (digitale) post of financiële administratie? De vrijwilligers van Sociom ondersteunen, informeren en adviseren je hierbij graag. Dat kan aan huis of op locatie.

Hoe helpt thuisadministratie jou?

De vrijwilligers van Thuisadministratie helpen je met het organiseren en bijhouden van je geldzaken. Of je nu gewoon een beetje hulp nodig hebt om op de juiste weg te blijven, of aan het begin of einde van een periode van schuldhulpverlening staat, zij staan voor je klaar. De ondersteuning is altijd tijdelijk en erop gericht dat je zelf weer verder kan. Het resultaat? Overzicht, inzicht en vooral: rust! Iedereen kan zich aanmelden bij Thuisadministratie. Je kunt dat zelf doen, of door iemand anders laten doen. Samen gaan we op zoek naar een vrijwilliger die bij jou past en jou zo goed mogelijk verder kan helpen.

Overzicht op geldstromen

Je leert om overzicht te houden op je geldstromen, zodat je met goede moed zelf weer verder kunt. Indien nodig of als je het fijn vindt, houden we een vinger aan de pols. Ieders situatie is en blijft maatwerk en er wordt te allen tijde vertrouwelijk met privé-gegevens omgegaan.

Waar kun je terecht?

Sociom organiseert deze dienst zowel in West Maas en Waal als in Land van Cuijk.

Wil je meer weten of je aanmelden voor ondersteuning van de thuisadministratie neem dan contact op met de medewerker bij jou in de buurt. Je kan ook contact opnemen via ons algemene nummer: 0485 700 500.

Medewerkers bij jou in de buurt
Wie is er dichtbij thuis?

Maria Visschedijk

Sociaal werker, Budgetcoach
  • Land van Cuijk
  • 06-82 35 72 89

Anja Valckx

Sociaal werker, Opbouwwerk, Coördinator vrijwilligerswerk
  • West Maas en Waal
  • 06 82 35 00 55


Snel naar