Bijeenkomsten ‘Levenseinde’

  • 7 juni 2023
  • De zin van het leven

Op weg naar het levenseinde zijn we allemaal. Maar hoe geef je dit levenseinde (en de levensfase die daaraan vooraf gaat) goed vorm? ‘Sociom Zin’, organiseerde afgelopen december een bijeenkomst over ‘Keuzes rondom Levenseinde’ in de Cuijkse Schouwburg.

Er bleek, gezien de grote opkomst, veel interesse voor dit thema te zijn. Vandaar dat ‘Sociom Zin’ nu een vervolgbijeenkomst organiseert. In deze bijeenkomst willen we samen kijken welke vragen er zijn rondom dit thema. We beginnen met een panelgesprek met ervaringsdeskundigen; mensen die van dichtbij met keuzes rondom levenseinde te maken hebben. Daarna gaan we in kleine groepen verder praten en horen we graag welke vragen er zijn op weg naar en rondom het levenseinde.

De bijeenkomsten vindt plaats op:

  • Woensdag 28 juni, 13.30 – 16.30 uur, Het Fort Cuijk

Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Meer informatie? Mail dan naar mariekereijs@sociom.nl

‘Sociom Zin’ is er voor alle zelfstandig wonende inwoners van het Land van Cuijk, die zich willen verbinden met een ander op waarden en levensvragen- die voor hem of haar van belang zijn. De activiteiten van ‘Sociom Zin’ bieden hiervoor diverse mogelijkheden. Deze worden begeleid, door ongeveer vijftig getrainde vrijwilligers en een sociaal werker van ‘Sociom Zin‘.

Ander nieuws

  • Calendar04-JUNI-2024

Lotgenotengroepen Marikenhuis

  • Calendar04-JUNI-2024

Update – West Maas en Waal

148 Gerelateerde