De WWZ-coördinator wijst je de weg naar een zorgzaam leven

  • 26 oktober 2023

In het leven kunnen we allemaal momenten van kwetsbaarheid ervaren. Als het leven ingewikkeld wordt, is de WWZ-coördinator (Wonen-Welzijn en Zorg) er om je te helpen. We geven advies over huisvesting, welzijn, zorg en financiële hulp. We willen dat je zoveel mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Onze hulp is gratis en onafhankelijk, en we maken deel uit van de Sociale Teams in de buurt.

Stap voor stap naar Zelfstandigheid

De WWZ-coördinator is bekend met alle regels en wetten. We werken o.a. samen met experts zoals huisartsen, wijkverpleegkundigen, MEE-adviseurs, woningcorporaties, WMO-consulenten, ouderenverpleegkundige en vrijwillige ouderenadviseurs in jouw regio.

We zijn er om jouw vragen over wonen, welzijn en zorg te beantwoorden. We willen weten hoe het met je gaat en wat je nodig heeft. We kijken niet alleen naar je lichamelijke gezondheid, maar ook naar je gevoelens en hoe je dagelijks functioneert. Heb je hulp nodig met papieren of wil je graag leuke dingen doen? Hoe gaat het met je vrienden en je dagelijkse routine? Kortom, we willen jouw leven begrijpen en samen met jou verbeteren, aangepast aan wat jij nodig hebt.

Altijd een helpende hand

Contact opnemen met de WWZ-coördinator is simpel. Bel ons of stuur een e-mail, en we nemen snel contact met je op voor een huisbezoek. Zo kunnen we zien hoe je woont en jouw situatie bespreken. Samen zoeken we naar de beste oplossingen die bij jou passen.

In moeilijke tijden is er altijd hulp beschikbaar. De WWZ-coördinator staat klaar om jou te helpen op weg naar een zorgzaam en zelfstandig leven. Neem contact op met Sociom via T 0485 700 500 om je vragen te stellen of om te ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn. Sociom, altijd in de buurt.

Ander nieuws

  • Calendar04-JUNI-2024

Lotgenotengroepen Marikenhuis

  • Calendar04-JUNI-2024

Update – West Maas en Waal

148 Gerelateerde