Festival voor jonge mantelzorghelden

  • 21 maart 2023

Vrijdag 17 mei 2023 van 16.00 – 19.30 uur
Strandpaviljoen Évive in Katwijk (Gemeente Land van Cuijk)

In samenwerking met de gemeente Land van Cuijk organiseert Mantelzorg- & Vrijwilligersplein een festival voor jonge mantelzorghelden.

Het festival is bedoeld voor mantelzorgers 12 t/m 18 jaar die in het Land van Cuijk wonen. Er staan veel leuke dingen op het programma, zoals een DJ-workshop en een vlog-training! Ook kun je in gesprek met jongeren die in dezelfde situatie zitten.

Programma

Vanaf 16.00 uur is de inloop en om 16.30 uur start het programma. Een mega leuk programma als je het ons vraagt! Heb jij bijvoorbeeld altijd al vlogger willen worden, maar heb je geen idee hoe je dit aanpakt? Of ben je gewoon heel benieuwd hoe je een toffe vlog maakt? Vlogger Teun Peters verzorgt een vlog workshop waarin jij alle fijne kneepjes van het vloggen leert. Is muziek maken meer jouw ding, of zou je heel graag een keer op de radio komen? Radio DJ Frank van der Lende geeft tijdens het festival een DJ workshop! Als kers op de taart kun je zélfs een uitzending op de radio Land van Cuijk winnen! Tussendoor zorgen we voor een drankje en lekker eten. Om 19.30 uur is het festival afgelopen.

Aanmelden kan via:

Festival voor jonge mantelzorghelden – Mantelzorg & Vrijwilligersplein (mantelzorgenvrijwilligersplein.nl)

Ander nieuws

  • Calendar22-MEI-2024

De kracht van Welzijn op Recept

  • Calendar17-MEI-2024
  • Tag Relaties en scheiden

Tekeningenactie Scheidingsloket Sociom

147 Gerelateerde