Het inloopuurtje van Samen Sint Anthonis

Aandacht voor persoonlijke, financiële en juridische onderwerpen

  • 19 april 2023

Ontmoeten en in gesprek gaan, daar is het inloopuurtje van de dorpsverbinders van Samen Sint Anthonis voor bedoeld. Op de eerste en derde donderdag van de maand tussen 15.00 en 16.00 staat het kopje koffie voor je klaar bij de ‘Ontmoeting” in Oelbroeck.

Tijdens het inloopuurtje op donderdag 20 april is er extra aandacht voor elkaar op weg helpen rondom persoonlijke financiële of juridische kwesties. Sociaal Raadslid Nick Gerrits (Sociom) is aanwezig om vanuit zijn expertise je vragen te beantwoorden en tips te geven.

Kan je bijvoorbeeld niet rondkomen en weet je niet wat te doen? Of heb je een klacht en kom je er niet uit met een instantie? Dat is niet gek, er zijn ook zoveel wetten en regels in Nederland. Op welk vlak je ook vastloopt in het web van wetten, regels en voorzieningen. Wees welkom om op een laagdrempelige manier je vragen te laten beantwoorden.

Iedereen uit de 7 kernen (oude gemeente Sint Anthonis) is welkom! Loop gerust binnen.

Ben je niet in de gelegenheid te komen, maar heb je wel een vraag, bekijk dan de pagina van SRW voor contactmogelijkheden. De Sociaal Raadslieden van Sociom helpen je graag.

Ander nieuws

  • Calendar22-MEI-2024

De kracht van Welzijn op Recept

  • Calendar17-MEI-2024
  • Tag Relaties en scheiden

Tekeningenactie Scheidingsloket Sociom

147 Gerelateerde