Interculturele verbinding en samenwerking

  • 4 april 2024

Het is geweldig om te zien hoe onze gemeenschap steeds meer betrokken raakt bij onze Interculturele centra. Zowel bewoners als verschillende organisaties tonen inzet en enthousiasme. Telkens weer worden we verrast door leuke samenwerkingen en de creatieve ideeën die hieruit voortkomen.

Inspirerende informatieve middagen

Een van de hoogtepunten van de afgelopen tijd waren de informatieve middagen, mogelijk gemaakt door een bijzondere samenwerking met het Marikenhuis. Het delen van kennis en ervaringen stond centraal, dit maakt deze middagen erg waardevol.

Creatief wereldrecord

Daarnaast genieten onze deelnemers van De Wereldbol van gezellige handwerkochtenden, georganiseerd in samenwerking met Breiclub ‘het Verzetje’ uit Wilbertoord. Hier werken we samen aan een ambitieus doel: het breien van een nieuw wereldrecord van maar liefst 8 kilometer! Een hele prestatie, waar onze dames van De Wereldbol met veel plezier aan bijdragen.

Empowerment op Internationale Vrouwendag

En laten we vooral de samenwerking met Vrouwen Actief Boxmeer niet vergeten. Samen hebben we Internationale Vrouwendag in Boxmeer vormgegeven, waarbij alle deelnemers onder andere konden genieten van zelfgemaakte lekkernijen.

Al deze samenwerkingen tonen de kracht van verbinding en gemeenschapszin. Laten we blijven streven naar meer van deze mooie momenten waarop we samen komen en elkaar versterken. Bedankt aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen, en laten we samen nog veel meer mooie initiatieven realiseren!

Ander nieuws

  • Calendar25-JUNI-2024

Formulierenbrigade start

  • Calendar20-JUNI-2024

Kern vd Week: Sociom komt naar je toe!

150 Gerelateerde