Ken jij het activiteitenbudget al?

  • 4 mei 2022

Corona trof ons allemaal. Door de maatregelen waren veel ontmoetingsplekken gesloten, konden we niet sporten in groepsverband en mochten er maar een paar mensen op visite komen. Inmiddels komen we steeds dichter bij normaal, maar zijn de sociale en mentale gevolgen van corona nog wel merkbaar. Daarom is het activiteitenbudget in het leven geroepen!

Wat is het activiteitenbudget

Het activiteitenbudget is bedoeld voor het ondersteunen van (tijdelijke) activiteiten en diensten die helpen bij het voorkomen van eenzaamheid voor inwoners in Land van Cuijk. Ook voor het begeleiden van kwetsbare inwoners kun je vragen om een bijdrage uit dit budget. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een lunch voor ouderen, een jeu-de-boules competitie in de buurt of een internationale middag voor statushouders.

Aanvraag doen?

Vrijwilligers- en professionele organisaties kunnen een aanvraag doen voor een bijdrage uit dit activiteitenbudget. De bijdrage is maximaal €250 voor activiteiten en diensten georganiseerd door één organisatie en maximaal €750 als meerdere organisaties samenwerken.

Kijk voor de voorwaarden en meer informatie op: https://sociom.nl/aanbod/activiteitenbudget/

Ander nieuws

  • Calendar22-MEI-2024

De kracht van Welzijn op Recept

  • Calendar17-MEI-2024
  • Tag Relaties en scheiden

Tekeningenactie Scheidingsloket Sociom

147 Gerelateerde