Nieuwe ontmoetingsgroep 25-40 jaar regio Cuijk-Boxmeer

  • 28 juni 2022
  • Versterk je buurt

Nu mensen eindelijk weer leuke activiteiten kunnen ondernemen, gaan ze massaal op pad. Gezinnen, stellen en vrienden die bijvoorbeeld samen naar de bioscoop, een terrasje, een museum, een pretpark of uit eten gaan. Allemaal dingen waar mensen met elkaar plezier aan beleven.

Maar dit is helaas niet voor iedereen altijd vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld vanwege drukke agenda’s, interesses die niet overeenkomen of omdat je een beperkt aantal mensen hebt die je mee kunt vragen.

Hieruit is het idee ontstaan voor een nieuwe ontmoetingsgroep. Wij nodigen mensen in de leeftijdscategorie tussen 25 en 40 jaar, die net als wij woonachtig zijn in de regio Cuijk-Boxmeer, uit om deel te nemen. Een groep waarmee je nieuwe sociale contacten kunt aangaan, samen leuke dingen kunt ondernemen en/of een goed gesprek kunt voeren. En waarin iedereen vrij is om te vragen: “Hoi, wie gaat er mee?”

Vanuit Sociom wordt gezorgd voor een goede introductie van nieuwe deelnemers. Mocht iemand het lastig vinden om het eerste contact te leggen, dan zullen we daar diegene (indien gewenst) graag bij ondersteunen. Bij je aanmelding kun je dit ook al aangegeven.

Samen kiezen en organiseren we de activiteiten. Dit kan zowel met de hele groep zijn als in kleinere groepjes, afhankelijk van ieders interesses, wensen en mogelijkheden om af te spreken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit initiatief? Voor vragen en/of vrijblijvend aanmelden kun je contact opnemen met Mirjam van den Broek (sociaal werker bij Sociom), per e-mail via mirjamvandenbroek@sociom.nl of telefonisch op tel. 06 89 97 30 07.

Ander nieuws

  • Calendar04-JUNI-2024

Lotgenotengroepen Marikenhuis

  • Calendar04-JUNI-2024

Update – West Maas en Waal

148 Gerelateerde