Ontmoeting in Boxmeer

  • 11 november 2021

Het gebiedsteam Boxmeer van Sociom heeft onlangs een gezellige middag georganiseerd voor inwoners die op zoek zijn naar contacten of een maatje. Dat resulteerde in een hele gezellige middag. Na een warm welkom met koffie/thee en een taartje door Samantha Regeer werd een spel gespeeld, waarbij iedereen zich voor kon stellen en direct kon vertellen wat hij of zij zocht. Mensen vonden elkaar op gezamenlijke interesses, bijvoorbeeld kaarten. Twee inwoners hebben afgesproken om een keer samen te eten, twee dames willen in de zomer samen gaan fietsen. Een vrouw met een groot verlies vond een oude buurjongen, die voortaan haar maatje wil zijn.

Ook lag er materiaal over ontmoetingsmogelijkheden in Boxmeer. Mensen namen folders mee van onder andere De Driewiek, Intercultureel Centrum Dunya en Buurtkamer De Parasol. Naar aanleiding van deze middag hebben verschillende mensen de weg naar Dunya (opnieuw) gevonden en de dag erop samen herfststukjes gemaakt.

Als team Boxmeer was het mooi om het samen te organiseren en collega’s in de praktijk te zien werken. Eenieder deed waar hij/zij goed in is, met waardevolle ondersteuning van stagiairs.

We kijken terug op een geslaagde middag, waarvan mensen na afloop zeiden: “Wanneer wordt dit weer georganiseerd?” Daar doen we het voor!

Ander nieuws

  • Calendar22-MEI-2024

De kracht van Welzijn op Recept

  • Calendar17-MEI-2024
  • Tag Relaties en scheiden

Tekeningenactie Scheidingsloket Sociom

147 Gerelateerde