Kindervakantieweek Boxmeer Noord

“Wat is jouw superheldenkracht?”

  • 9 augustus 2023

De eerste week van de zomervakantie staat in Boxmeer Noord altijd in het teken van de Vakantie Fun Week. Dit jaar omgegoten in een iets andere vorm, maar daarom niet minder leuk!

Activiteiten en plezier

Het thema van dit jaar was “Superheroes”, met onder andere een superheldentraining, stormbaan, laser gamen, een training moviefighting, bosspelen en een obstakelbaan in de gymzaal van de nabij gelegen school. Bij alle activiteiten stond het vinden van je eigen superkracht centraal. Tijdens de Vakantie Fun Weken zijn er vier activiteitendagen verspreid over twee weken georganiseerd, met tussendoor knutsel en doe opdrachten die de kinderen thuis konden doen ter voorbereiding van de volgende dag.

Ieder dag was er een gezamenlijk start moment met fruit en wat drinken en daarnaast werd er tussen de middag een lunch verzorgd. De kinderen konden zich per dag aanmelden en iedere dag waren er 35-40 kinderen aanwezig. De kinderen en de ouders van de kinderen waren enthousiast en blij dat deze vakantie dagen wederom georganiseerd werden. We kijken terug op een geslaagde week!

Ander nieuws

  • Calendar04-JUNI-2024

Lotgenotengroepen Marikenhuis

  • Calendar04-JUNI-2024

Update – West Maas en Waal

148 Gerelateerde