Energieaanpak

Gezond en comfortabel mét lagere energiekosten in je eigen huis

Iedereen in Land van Cuijk moet de kans krijgen om energie te besparen. Kom je er zelf niet uit? De energieaanpakker van Sociom helpt! Deze hulp is gratis. Net als sommige bespaarmaatregelen.

Wat doet de Energieaanpakker van Sociom?

Energieaanpak: Kan jij hulp gebruiken bij het energie besparen? Samen kijk je naar jouw energieverbruik, energiekosten en je woning. Misschien zijn er makkelijke tips. Of kleine maatregelen waarmee je geld kunt besparen.

De energieaanpakker komt bij je thuis. In een persoonlijk gesprek luisteren we naar je. En we geven je passende tips en advies. Ook kunnen we je helpen om mee te doen aan projecten van de gemeente. Zoals klusdiensten om je huis energiezuiniger te maken. De energieaanpakker weet ook veel van andere toeslagen en voorzieningen in de gemeente. Zo bieden we ondersteuning aan huishoudens die deelnemen aan het Lokaal isolatieproject van gemeente Land van Cuijk. Samen kijken jullie hoe het huis fijner wordt om in te wonen.

Groepsbijeenkomsten energieaanpak

We organiseren ook regelmatig groepsbijeenkomsten in de wijk. Tijdens deze bijeenkomsten vertellen we over energiebesparing. En helpen we je bij het aanmelden. We werken nauw samen met de gemeente en andere partners. Zo zorgen we dat je de best mogelijke ondersteuning krijgt.

Wanneer schakel je de energieaanpakker in?

  • Bij hoge energieprijzen en financiële problemen
  • Bij problemen met je woonsituatie (kou, tocht, schimmel)
  • Bij levensveranderingen die invloed kunnen hebben op je energiekosten en woonsituatie, zoals scheiding, gezinsuitbreiding, pensionering, ziekte, of ontslag

Contact

Wil je graag een afspraak maken of heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze energieaanpakkers. Je kunt contact opnemen via 06 89 97 48 89 of een e-mail sturen naar energieaanpak@sociom.nl. Voel je vrij om contact op te nemen!

Meer informatie

Sociom biedt gratis hulp aan voor alle inwoners van het Land van Cuijk. Voor meer informatie kun je op onze website kijken. Heb je vragen of wil je een afspraak maken met een van onze medewerkers? Neem dan contact op via 0485 700 500.


Snel naar