Jongerenwerk op straat

Op straat gebeurt het, daarom is ons jongerenwerk daar ook. We zijn er niet alleen voor problemen, maar juist ook voor een goed gesprek met de jongeren. Of zij nu willen praten, iets willen vragen of gewoon even willen hangen, het jongerenwerk is er om te luisteren en te steunen.

Wist je dat we jullie niet alleen op school en het jongerencentrum zien, maar ook op straat?
De straat is voor jullie een belangrijke plek waar jullie elkaar ontmoeten, hangen en dingen meemaken. Daarom is het voor ons belangrijk om op straat aanwezig te zijn en contact met jullie te hebben en niet alleen wanneer er problemen zijn, maar ook als jullie gewoon behoefte hebben aan een goed gesprek. Soms loop je tegen issues aan, ook dan denken we met je mee

Dus, als je ons op straat ziet, we zijn er om naar jullie te luisteren, om jullie te helpen en als er iets anders nodig is kunnen we je aan de juiste mensen linken.

We willen dat jullie weten dat jullie er niet alleen voor staan! Zie je op straat.

Het jongerenwerk

We werken vanuit een pedagogische invalshoek met aandacht voor de jongeren in hun soms complexe leefsituatie. We zien niet alleen wat er op straat gebeurt maar betrekken ook de andere leefgebieden; thuis, school, vrije tijd en social media. Met een brede kijk, een integrale manier van werken en een goede analyse van de situatie hebben we een beter overzicht van wat er zich afspeelt en hoe jongeren zich daarin bewegen. Met deze werkwijze en de juiste benadering naar de jongeren werken we samen aan gedragsverandering, talentontwikkeling en een beter wederzijds begrip van verschillende partijen. 

Jongerenwerk, als samenwerkingspartner.

We hebben een unieke rol en onafhankelijke positie in een integrale samenwerking met partners en andere betrokkenen. Wij werken, in het belang van de jongeren, met iedereen samen van partners in het veiligheidsdomein tot aan opvoeders of vriendengroep. Interventies zijn in overleg met de jongeren en kunnen gebiedsoverstijgend zijn.

Medewerkers bij jou in de buurt
Wie is er dichtbij thuis?

Farid Juda

Sociaal werker, Jongerenwerk

Regilio Verhoeven

Sociaal werker, Jongerenwerk

Lance Green

Sociaal werker, Jongerenwerk

Pieter Tunnesen

Sociaal werker, Jongerenwerk

Mariël Beverwijk

Sociaal werker, Jongerenwerk

Timothy van Oss

Sociaal werker, Jongerenwerk

Maurits Badal

Sociaal werker, Jongerenwerk, Toekomstcoach

Ilias El Boudouhi

Sociaal werker, Jongerenwerk

Harm Verbiesen

Sociaal werker, Jongerenwerk

Berttina Versteeg

Sociaal werker, Jongerenwerk

Antoinet Wijnakker

Sociaal werker, Jongerenwerk
11 Medewerkers


Snel naar