Ondersteuning ouderenorganisaties

Betrokken blijven bij je leefomgeving

Vrijwilligers van de ouderenorganisaties (SWO) in het Land van Cuijk zetten zich dagelijks op verschillende terreinen in voor jou en je leeftijdsgenoten. Deze ouderenorganisaties (SWO's) functioneren zelfstandig. Sociom biedt waar nodig professionele ondersteuning.

Wat doen ouderenorganisaties

In het Land van Cuijk zijn meerdere ouderenorganisaties actief. Zij zijn er voor alle senioren; wat je vraag ook is. Kun je zelf de tuin niet meer bijhouden? Heb je als mantelzorger even tijd nodig voor jezelf? Wil je iets doen met het gevoel van eenzaamheid? Trek aan de bel!

Hoe ondersteunt Sociom

Vrijwilligers van de ouderenorganisaties (SWO) in het Land van Cuijk zetten zich dagelijks op verschillende terreinen in voor jou en je leeftijdsgenoten. Deze ouderenorganisaties (SWO’s) functioneren zelfstandig. Sociom biedt waar nodig professionele ondersteuning. Bijvoorbeeld bij het afstemmen van vraag en aanbod. Weten de vrijwilligers het even niet? Dan adviseert de sociaal werker van Sociom in overleg met jou over een volgende stap of eventuele verwijzing.

Meedoen

Wil je als vrijwilliger aan de slag? Zet dan jouw talent in bij bijvoorbeeld de voetbalclub, de ouderenorganisatie of het dorpshuis. Of ontmoet nieuwe mensen tijdens een van de vele activiteiten die de ouderenorganisaties organiseren, zoals biljarten, dansen, zingen, yoga of tai chi.

Locaties ouderenorganisaties

Benieuwd wat de ouderenorganisaties voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met de organisatie uit jouw gemeente.

Stichting Welzijn Ouderen Boxmeer
0485-792020
secretaris.swogb@gmail.com
www.swogb.nl

Stichting Welzijn Ouderen Cuijk
0485-574440
secretariaat@swocuijk.nl
www.swocuijk.nl

Stichting Welzijn Ouderen Mill
0485-0455470 (op werkdagen van 9.00 tot 11.00 uur)
info@swomill.nl
www.swomill.nl

Welzijn Ouderen Grave
0486-729004 (op werkdagen van 9.30 tot 12.30 uur)
info@welzijnouderengrave.nl
www.welzijnouderengrave.nl

Medewerkers bij jou in de buurt
Wie is er dichtbij thuis?

Dorpsteam Sint Anthonis

Sociaal werker,

Silvia Beuving

Sociaal werker, De Ontmoeting

Diny Kuppen

Sociaal werker, Wonen, welzijn en zorg

Anja Valckx

Sociaal werker, Opbouwwerk, Coördinator vrijwilligerswerk
4 Medewerkers


Snel naar