In het zicht van het Levenseinde

Goede zorg voor de palliatieve fase

  • 14 februari 2024
  • Zingeving

In het leven weten we allemaal dat er één ding zeker is: op een dag moeten we afscheid nemen. Hoewel we die gedachte het liefst ver wegstoppen, is het verstandig om er op tijd over na te denken en te leren over de opties die je hebt voor het einde van je leven.

Op 28 februari organiseert Sociom Zin, in samenwerking met Syntein, in Sint Anthonis een bijeenkomst. Hierbij gaan we met elkaar in gesprek over de brede palliatieve fase. De laatste levensfase.

Een arts en een geestelijk verzorger houden een inleiding over het thema palliatieve zorg. Wat betekent dit? Welke keuzes zijn er en hoe kunnen we hierover praten met onze familie en vrienden? Daarna zal er in kleine groepen verder gepraat worden. De middag is voor mensen in deze fase van hun leven en voor hun familie en vrienden, maar ook voor anderen die geïnteresseerd zijn.

Meld je aan

Je bent van harte uitgenodigd op woensdag 28 februari van 14.00 uur tot 17.00 uur (je kunt binnenkomen vanaf 13.30 uur) in de Oelbroeck in Sint Anthonis. De toegang is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 23 februari door een e-mail te sturen naar sociomzin@sociom.nl of te bellen naar 06 89 97 43 54.

Sociom Zin

Sociom Zin’ is er voor alle zelfstandig wonende inwoners van het Land van Cuijk, die zich willen verbinden met een ander op waarden en levensvragen- die voor hem of haar van belang zijn. De activiteiten van ‘Sociom Zin’ bieden hiervoor diverse mogelijkheden. Ongeveer vijftig getrainde vrijwilligers en een sociaal werker van ‘Sociom Zin‘ begeleiden deze activiteiten.

Ander nieuws

  • Calendar18-APRIL-2024

Jongerenwerk verrast burgemeester met uniek Monopoly-bordspel

  • Calendar16-APRIL-2024

Vrij Zwemmen voor Vrouwen gaat starten!

145 Gerelateerde