Kern vd Week: Sociom komt naar je toe!

  • 20 juni 2024

De afgelopen tijd hebben we met de Kern van de Week mooie momenten beleefd. Als welzijnsorganisatie draagt Sociom graag bij aan de leefbaarheid in dorpen. De Kern van de Week brengt mensen samen en biedt zowel informatie als plezier.

Een kleine terugblik

In januari trapten we af in Grave waar we een vliegende start maakten! Inmiddels hebben we ook Vierlingsbeek, Gassel, Sint Anthonis en Boxmeer (Noord) bezocht. Hierbij gaven onze sociaal werkers waardevolle voorlichtingen over onder andere de voorzorgcirkels, de vrijwilligersverzekering en buurtbemiddeling. Het vluchtelingenwerk hield een drukbezocht inloopspreekuur en ons sociaal raadslid beantwoordde juridische en financiële vragen.

Het was geweldig om te zien hoe waardevolle gesprekken ontstonden en inwoners op een leuke manier kennis maakten met Sociom. Overal werden we hartelijk ontvangen en voelden we de betrokkenheid van de lokale gemeenschappen.

En daar gaan we ook zeker mee door. Na de zomervakantie gaan we weer van start. Meer informatie vind je op de pagina van Kern van de Week.

Laat je horen!

In 2024 bezoeken we dorpen in Land van Cuijk om jou vrijblijvend kennis te laten maken met onze diensten. Heb jij ideeën over wat jij of jouw kern (dorp) nodig heeft? Ken jij initiatieven in jouw dorp die wij zeker niet mogen missen? En vind je het leuk als we langskomen? Stuur dan een berichtje naar: martijnschmiermann@sociom.nl. Laten we elkaar ontmoeten!

Ander nieuws

  • Calendar25-JUNI-2024

Formulierenbrigade start

  • Calendar04-JUNI-2024

Lotgenotengroepen Marikenhuis

150 Gerelateerde