Kern van de Week

Bij Sociom hebben we een breed aanbod aan diensten. In 2024 bezoeken we verschillende dorpen in Land van Cuijk om inwoners kennis te laten maken met onze diensten, helemaal vrijblijvend.

Als welzijnsorganisatie zetten wij ons actief in voor de leefbaarheid in de verschillende dorpen van Land van Cuijk. Wij bieden diverse diensten aan die jou of misschien wel iemand uit jouw dorp kunnen ondersteunen. Denk hierbij aan thema’s zoals ‘mantelzorg‘, ‘maatschappelijk werk‘ en ‘sociale raadslieden‘.

Bij Sociom hebben we een breed aanbod aan diensten. In 2024 bezoeken we verschillende dorpen in Land van Cuijk om jou kennis te laten maken met onze diensten, helemaal vrijblijvend. In het overzicht hieronder kun je zien wanneer we waar aanwezig zullen zijn. Heb jij ideeën over wat jij of jouw kern (dorp) nodig heeft? Ken jij initiatieven in jouw dorp die wij zeker niet mogen missen? Laat het ons weten!

Programma Kern van de Week

Wil jij graag de medewerkers van Sociom ontmoeten en meer informatie over (een van) de verschillende diensten die Sociom te bieden heeft? Hou dan deze pagina in de gaten. Heb je vragen die niet kunnen wachten? Neem dan gerust eerder contact op via info@sociom.nl of 0485 700 500.

Planning

DatumDorp in Land van Cuijk
26 februari – 1 maart 2024 Gassel
25 – 31 maart 2024St. Anthonis
Datum + locatie Kern van de Week

Programma Gassel

Podcast

In deze uitzending verteld Martijn Schmiermann meer over ‘Kern van de Week’

Adressen

Land van Cuijk

  • , , Cuijk


Snel naar