Sociom komt naar je toe: ‘Kern van de Week’

  • 19 februari 2024
  • Samenlevingsopbouw

Als welzijnsorganisatie draagt Sociom graag bij aan de leefbaarheid in dorpen. Met de Kern van de Week stellen we onze diensten aan je voor. Op 15 januari startte de eerste editie in Grave en dit was een succes. Onze sociaal werkers gaven voorlichting over de voorzorgcirkels, de vrijwilligersverzekering werd toegelicht, het vluchtelingenwerk hield een inloopspreekuur en ons sociaal raadslid, beantwoordde juridische en financiële vragen. Daarnaast waren er activiteiten zoals het versieren van pannenkoeken. De Kern van de Week verbindt gemeenschappen en biedt informatie en plezier.

In de week van 22 januari was Vierlingsbeek de kern waar we naartoe gingen. Tijdens deze week gaven onze sociaal werkers meer informatie over buurtbemiddeling, het mantelzorg- en vrijwilligersplein en de voorzorgcirkels. Tijdens deze momenten ontstonden waardevolle gesprekken en maakten de inwoners op een leuke manier kennis met Sociom.

Laat je horen

Sociom wil jouw ideeën en initiatieven horen. In 2024 bezoeken we dorpen in Land van Cuijk, vrijblijvend en met een breed aanbod aan diensten. Bekijk de pagina ‘Kern van de Week‘ en ontdek wanneer we bij jou in de buurt zijn. Sociom is altijd in de buurt om te ontmoeten. Laten we samen de buurt versterken!

Ander nieuws

  • Calendar18-APRIL-2024

Jongerenwerk verrast burgemeester met uniek Monopoly-bordspel

  • Calendar16-APRIL-2024

Vrij Zwemmen voor Vrouwen gaat starten!

145 Gerelateerde