Start ‘Thuisadministratie’ Land van Cuijk

  • 19 februari 2024
  • Omgaan met geld

Goed nieuws! Sinds woensdag 7 februari biedt Sociom een nieuw vrijwilligersproject aan in Land van Cuijk, namelijk: Thuisadministratie. Een groep van 7 enthousiaste vrijwilligers, verspreid over het hele gebied, staat klaar om te helpen.

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om grip te houden op je financiën, vooral als er veel dingen spelen. Misschien loop je vast met papierwerk of heb je wat hulp nodig bij online zaken. Geen zorgen, onze vrijwilligers komen bij jou thuis om te helpen. Ze kunnen je helpen met het organiseren van je administratie en ondersteunen bij financiële zaken. Ook letten ze goed op of er nog andere problemen zijn waar je mee worstelt, en werken ze samen met andere experts om alles op orde te krijgen.

Misschien ken je ons project al van West Maas en Waal of Welzijn Ouderen, maar nu zijn we er ook voor andere mensen in het Land van Cuijk.

En er is meer!

Binnenkort starten we met de ‘formulierenbrigade’. Op verschillende plekken in het Land van Cuijk staan onze vrijwilligers binnenkort klaar om je te helpen met het invullen van formulieren. Bijvoorbeeld voor regelingen of andere voorzieningen. Je kunt gewoon binnenlopen, zonder afspraak te maken. We willen je graag helpen om zelfstandig te blijven.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of wil je jezelf of iemand anders aanmelden voor Thuisadministratie? Neem dan contact op met Maria Visschedijk of Eefje Heeren via 0485-700 500.

Ander nieuws

  • Calendar25-JUNI-2024

Formulierenbrigade start

  • Calendar20-JUNI-2024

Kern vd Week: Sociom komt naar je toe!

150 Gerelateerde