Succesvolle burendag in de Wester

  • 26 september 2022

Afgelopen zaterdag, 24 september, was het burendag. Hierbij verzorgde welzijnsorganisaties De Buurtkamer (Sociom) en De Huiskamer een ontzettend leuke dag in de Wester.

De vrijwilligers van beide organisatie waren al vroeg in de weer om voorbereidingen te treffen voor de eerste bezoekers om 12.30 uur binnenkwamen. In de activiteitenruimte werd het gezellig druk. Zowel gasten van de Huiskamer en Buurtkamer (Sociom) als buren van de Wester en andere belangstellende kwamen hier bij elkaar om elkaar te ontmoeten. Daarop volgend werd er een presentatie gegeven over de activiteiten die de bezoekers van de Buurtkamer (Sociom) of de Huiskamer zoal ondernemen.

In samenwerking met de Langenboomse jeu de boules club is er die middag ook flink wat jeu de boules gespeeld op de twee vernieuwde banen. Daarnaast konden kinderen en oudere jeugd ook in de gymzaal terecht voor andere spellen en vermaak. Daarbij bleef de stemming er goed in door de zangkunsten en de samenzang van het Visserskoor uit Beers en de Straetlappen uit Mill. 

Als afsluiting van de middag bracht dweilorkest Moizat uit Mill nog een aantal bekende meedeiners. Kortom een gezellig samenzijn en zo hoort dat ook op burendag. Burendag staat immers voor samen ontmoeten en in verbinding zijn!

Ander nieuws

  • Calendar22-MEI-2024

De kracht van Welzijn op Recept

  • Calendar17-MEI-2024
  • Tag Relaties en scheiden

Tekeningenactie Scheidingsloket Sociom

147 Gerelateerde