Zorgalliantie

  • 9 augustus 2023

Op woensdag 21 juni vond het Zorgalliantiecafe Voorzorgcirkels plaats.

De zorgalliantie is een regionaal kennis- en leernetwerk van organisaties in Gelderland, Noord-Brabant en Limburg waar Sociom ook partner in is. Samen met onze samenwerkingspartners Mooiland en Pantein hebben we deze avond onze ervaringen gedeeld in het opzetten van voorzorgcirkels. Ruim 50 deelnemers, zowel vrijwilligers als professionals actief bij diverse organisaties binnen maar vooral ook buiten het Land van Cuijk waren geïnteresseerd in onze aanpak.

In 2 verschillende rondes hebben deelnemers gesproken met medewerkers van Mooiland, Pantein en Sociom om informatie over de aanpak te krijgen en vragen te stellen. Dit heeft veel deelnemers geïnspireerd om in de eigen omgeving aan de slag te gaan met het opzetten van voorzorgcirkels. Positieve reacties na afloop voor Land van Cuijk.

Samen met de Zorgalliantie (met ondersteuning van de HAN) blikken we terug op een geslaagde interactieve avond met dank aan de vrijwilligers van MFA De Valuwe in Cuijk voor haar gastvrijheid en heerlijke soep- en broodjesbuffet.

Ander nieuws

  • Calendar25-JUNI-2024

Formulierenbrigade start

  • Calendar20-JUNI-2024

Kern vd Week: Sociom komt naar je toe!

150 Gerelateerde