Budgetcoaching

Stel je financiële zaken weer op orde

Het bijhouden van je financiën kan soms lastig zijn. Heb jij hulp nodig met het openen van (digitale) post en het inzichtelijk krijgen van eventuele schulden? De budgetcoach van Sociom ondersteunt, adviseert en helpt je graag weer op weg.

Hoe kunnen wij jou helpen?

We helpen je vanaf de basis om jouw financiële zaken weer op orde te krijgen.

Heb je hulp nodig bij het ordenen van je financiën en administratie en bijvoorbeeld het openen van weggelegde enveloppen of ongeopende mails? De budgetcoach staat voor je klaar. Maar ook voor het inzichtelijk krijgen van eventuele schulden, het bellen met schuldeisers of het maken van betaalafspraken met deze partijen ben je bij de budgetcoach aan het juiste adres. Ook het maken van een budgetplan ( inkomsten en uitgaven ) en het bijhouden van een kasboek kan helpend zijn.

Naast de financiële zaken staan we ook stil bij jou. Samen kijken we ook naar wat je zelf kan leren en veranderen, waardoor je eenzelfde situatie in de toekomst kan voorkomen.

Wanneer de problemen te groot worden kan er, altijd in overleg, een warme overdracht plaatsvinden naar een schuldhulpverlener.

Contact en openingstijden

De budgetcoach werkt door heel Land van Cuijk en is het beste bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag. Heb je vragen? Neem dan contact op met Maria Visschedijk via mariavisschedijk@sociom.nl of via 06 82 35 72 89.

Medewerkers bij jou in de buurt
Wie is er dichtbij thuis?

Maria Visschedijk

Sociaal werker, Budgetcoach


Snel naar