Omgaan met geld

Wil je meer inzicht in je eigen inkomsten en uitgaven? Of heb je misschien schulden en kom je er even niet meer uit? Wij helpen graag bij het op orde brengen en houden van je financiële administratie, en wanneer nodig het oplossen van schulden. Zo sta jij er niet alleen voor.

Begeleiding bij het regelen van geldzaken

Het is niet altijd gemakkelijk om je financiële administratie goed op op orde te krijgen en te houden. Toch is het belangrijk dat je verantwoord met geld omgaat. Dat geeft een stukje rust en je kunt prettiger leven. Denk aan het ordenen van belangrijke papieren zoals rekeningen en afschriften, een begroting maken van je inkomsten en uitgaven, geld opzij zetten voor grote uitgaven, betalingen regelen en omgaan met betalingsachterstanden. Het is helemaal niet erg om daarbij hulp te vragen, als je er even niet uitkomt!

We zijn er voor jou

Sociom heeft een breed dienstenpakket, ook op het gebied van omgaan met geld. Zo staan onze sociaal raadslieden voor jou klaar met hun financiële expertise en advies, helpen vrijwilligers je praktisch bij jouw thuisadministratie en kijken onze maatschappelijk werkers graag met jou mee hoe je je leven goed op orde kunt krijgen en houden. Ook geven ze tips om wanneer nodig te bezuinigen.Snel naar