Maatjesprojecten

Wil jij je inzetten voor kwetsbaren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Er zijn veel mensen met of zonder een beperking die een maatje zoeken, zodat ze zich even minder eenzaam voelen. Of zodat hun mantelzorger even tijd voor zichzelf heeft. Als maatje ga je bijvoorbeeld samen op pad, een leuke activiteit ondernemen of gewoon een praatje maken, het kan allemaal. Samen kijken we wat bij jou past. Wil jij maatje worden? Of ben je op zoek naar een maatje en heb je géén WLZ-indicatie? Dan horen wij graag van jou.

Ik wil maatje worden

Heb jij affiniteit met mensen met een lichamelijke, verstandelijke en/of sociale beperking én mensen met een niet aangeboren hersenletsel en wil jij je inzetten, zodat de mantelzorger even tijd voor zichzelf heeft? Meld je dan via ons Mantelzorg- & Vrijwilligersplein aan als vrijwilliger voor onze maatjesprojecten.

Ik zoek een maatje

Ben jij op zoek naar een vrijwilliger om de zorg voor een familielid of vriend(in) even uit handen te geven, zodat je wat tijd hebt voor jezelf? Heb jij behoefte aan een maatje om bijvoorbeeld samen leuke activiteiten te ondernemen? Of wellicht ben je op zoek naar een speelhulp of gastgezin voor je kind? Neem dan contact op met ons Mantelzorg- & Vrijwilligersplein en kijk samen met ons naar de mogelijkheden.

Adressen

Land van Cuijk

  • Cuijk, , Cuijk

Grave

  • Grave, , Grave

Boxmeer

  • Boxmeer, , Boxmeer

Cuijk

  • Cuijk, , Cuijk

Mill & Sint Hubert

  • Mill en Sint Hubert, ,

Sint Anthonis

  • Sint Anthonis, , Sint Anthonis

Medewerkers bij jou in de buurt
Wie is er dichtbij thuis?

Renske Huijs

Sociaal werker, Seniorenwerk, Opbouwwerk

Nienke Muijsers

Coördinator vrijwilligerswerk, Sociaal werker, Mantelzorg- en Vrijwilligersplein


Snel naar