Maatje voor jou

Wil jij je maatje worden?

Wil jij je inzetten voor iemand binnen Land van Cuijk? Bijvoorbeeld iemand die zich eenzaam voelt, iemand met een lichamelijke, verstandelijke of sociale beperking of iemand met NAH? Dan zijn wij op zoek naar jou! Er zijn veel mensen met of zonder een beperking die een maatje zoeken, zodat ze zich even minder eenzaam voelen. Of zodat hun mantelzorger even tijd voor zichzelf heeft.

Ik wil maatje worden

Als maatje ga je bijvoorbeeld samen op pad, een leuke activiteit ondernemen of gewoon een praatje maken, het kan allemaal. Samen kijken we wat bij jou past. Wil jij maatje worden? Dan horen wij graag van jou. Meld je aan via ons Mantelzorg- & Vrijwilligersplein via mvplein@sociom.nl of kijk op onze website www.mvplein.nl/maatjevoorjou.

Ik zoek een maatje

Ben jij opzoek naar een maatje (vrijwilliger) omdat je geen of een klein sociaal netwerk hebt? Of om de zorg voor naasten even uit handen te geven zodat je wat tijd hebt voor jezelf? Heb jij behoeften om bijvoorbeeld samen met een maatje leuke activiteiten te ondernemen? Neem dan contact op met ons Mantelzorg- & Vrijwilligersplein en kijk samen met ons naar de mogelijkheden.

Medewerkers bij jou in de buurt
Wie is er dichtbij thuis?

Samantha Regeer

Sociaal werker, Mantelzorg- en Vrijwilligersplein, Coördinator vrijwilligerswerk

Nienke Muijsers

Sociaal werker, Mantelzorg- en Vrijwilligersplein, Coördinator vrijwilligerswerk


Snel naar