Juridisch advies

Kun je niet rondkomen en weet je niet wat te doen? Of heb je een klacht en kom je er niet uit met een instantie? Dat is niet gek, er zijn ook zoveel wetten en regels in Nederland. Daarom helpen we daar graag bij. Op welk vlak jij ook vastloopt in het web van wetten, regels en voorzieningen: we zijn er voor jou.

Antwoord op vragen over geld, recht en wetten

Kwijtschelding, zorgtoeslag, alimentatie, bezwaarschrift; in Nederland zijn er ontzettend veel verschillende regelingen, wetten en voorzieningen. Maar wanneer heb je nou waar recht op? Onze sociaal raadslieden weten raad en geven jou juridisch advies.

Kennisclip Wmo, Wlz en Zvw

Kennisclip over de Wet maatschappelijke ondersteuning, Wet langdurige zorg en Zorgverzekeringswet.

Een steuntje in je rug

Een relatie die niet zo lekker gaat, moeite met rondkomen, zware stress of gevoelens van eenzaamheid; soms kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Wij helpen je bij deze of andere problemen in je dagelijks leven of werk. Samen met jou en je omgeving kijken we wat er nodig is om de situatie te verbeteren.

We zijn er voor jou met juridisch advies

Onze sociale raadslieden en maatschappelijk werkers staan voor jou klaar. Bijna dagelijks is er een telefonisch spreekuur en je kunt natuurlijk ook altijd mailen. Welke vraag over wetten of regels je ook hebt, wij helpen je aan een antwoord.Snel naar