Gezond ouder worden

Langer zelfstandig blijven wonen, actief blijven in de maatschappij en contact houden met anderen; met een beetje ondersteuning kom je een heel eind! Hoe ouder je wordt, hoe lastiger het soms is om alles nog zelfstandig te regelen. Gelukkig zijn er tal van vrijwilligers en professionals van Sociom die je willen ondersteunen.

Een afspraak is zo gemaakt

In het Land van Cuijk zijn er meerdere ouderenorganisaties. Zij organiseren activiteiten, maar bieden ook een groot aantal diensten. Ben je minder mobiel? Schakel dan de vervoers- of boodschappendienst in! Heb je een luisterend oor nodig? Een afspraak met een vrijwillige ouderenadviseur is zo gemaakt. Ons doel: zorgen dat je zo lang mogelijk zelfstandig blijft.

De Ontmoeting

Sociom biedt ook een zinvolle invulling van de dag aan voor senioren bij onze vier locaties van De Ontmoeting. Wil je hier meer over weten, klik dan hier.

We zijn er voor jou

Sociom heeft een breed dienstenpakket en organiseert allerlei activiteiten voor senioren. Denk aan ondersteuning om langer zelfstandig thuis te wonen, welzijn op recept, buurtkamers, ondersteuning voor oudereninitiatieven en voorzorgcirkels. Zo zorgen we voor ontmoeting en bouwen we aan een fijne omgeving waar je zo vitaal, gezond en zelfstandig mogelijk ouder kunt worden.


Cursussen

Assertiviteit…. opkomen voor jezelf

Doel van de cursus Het doel van deze cursus is dat je beter inzicht krijgt in hoe je reageert op…

  • Calendar1 oktober, 8 oktober, 15 oktober, 29 oktober, 5 november, 12 november, 19 november en 26 november
  • Clock8 bijeenkomsten

Stress? Nu even niet!

Doel van de cursus Het doel van deze cursus is om deelnemers, door middel van praktische oefeningen, te leren wat…

  • Calendar11 maart 2024, 18 maart 2024, 25 maart 2024, 8 april 2024, 15 april 2024
  • Clock6 bijeenkomsten


Snel naar