Zingeving

Hoe kan ik van betekenis zijn voor een ander? Wat maakt voor jou het leven de moeite waard? Wat is de zin van ons bestaan? Met welk doel zijn we op deze aarde? Als dit soort levensvragen jou bezighouden, ga je er misschien graag over in gesprek. Sociom biedt hiervoor zinvolle activiteiten en projecten in het Land van Cuijk, individueel of in groepsverband.

Van betekenis zijn!

Soms gebeurt er iets in je leven waar je zo door overweldigd wordt, dat je wereld op zijn kop staat. Alledaagse dingen komen in een ander daglicht te staan. Eigenlijk zou je er wel eens over willen praten, maar met wie? Of je bent bezig met bepaalde zingevingsvraagstukken waar je graag met gelijkgestemden over wilt sparren. Sociom biedt hiervoor zinvolle activiteiten in het Land van Cuijk, individueel of in groepsverband.

We zijn er voor jou

Je kunt aan de slag met het schrijven van jouw levensverhaal, aansluiten bij film- of leesgroepen, actief bezig zijn met wandelclubjes, of deelnemen aan gespreksgroepen en het socratisch café. Dit en nog veel meer activiteiten organiseren we om het thema ‘zingeving’ bespreekbaar te maken. En zoek je zelf nog een stukje zingeving om de week beter te vullen? Kijk dan eens naar onze vrijwilligersvacatures en maatjesprojecten. Wie weet wat jij voor een ander, en zo ook voor jezelf, kunt betekenen!


Cursussen
Categorieën

Stress? Nu even niet!

Doel van de cursus Het doel van deze cursus is om deelnemers, door middel van praktische oefeningen, te leren wat…

  • Calendar11 maart 2024, 18 maart 2024, 25 maart 2024, 8 april 2024, 15 april 2024
  • Clock6 bijeenkomsten


Snel naar